Túra- és sporttábor

6-12 éves gyermekeknek, játékos ügyességi versenyek és sportok, kincskeresés, akadályverseny egy kis kézműveskedéssel.

A tábor célja, tematikája

A tábor olyan 6-12 éves gyermekeknek szól, akik szeretik az erdőt járni, túrázni. A táborunk célja, hogy ismeretterjesztő, játékos túrák keretében közelebbről is megismerjék Alsóörsöt és környékét. Élményeken keresztül mutatjuk be nekik a falu történelmét, természeti és kulturális értékeit, emellett számos sportolási lehetőséget biztosítunk résztvevőink számára: akadályverseny, kincskeresés, játékos kvízfeladatok várják a gyerekeket.
Túrázunk a régióban, a környező hegyekben, térképen tájékozódunk, közben sokat játszunk, kézműveskedünk.

Minden táborunk Táborzáró családi délutánnal zárul, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, testvéreket, barátokat.  A hét folyamán készült alkotásokból Élménygalériát szervezünk, és az összes táborozónak meglepetéssel kedveskedünk. 

A tábor időtartama:

5 nap: naponta 8-16 óráig 

Részvételi díj: 48 000 Ft. Testvéreknek 3000 Ft kedvezmény biztosítunk. A tábor díja magában foglal napi egyszeri meleg étkezést és a felhasznált alapanyagok költségét is. Tízórait és uzsonnát kérjük, hozzanak a gyerekek!

Jelentkezés és lemondás:

A táborainkba emailen jelentkezési lappal, vagy online kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni, legkésőbb az adott tábor kezdő időpontja előtt 14 nappal lehetséges, később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. 

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 11. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját és megnevezését is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén: a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, de betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a költség egyéb táborra átvihető vagy egyéni elbírálás alá tartozik.

Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)

További információkért látogasson el az Amfi oldalára!

https://amfialsoors.hu/list-page/1143-taborok-2024/3449-tura-es-sporttabor

Időpont

2024.06.24 08:00 - 06.29 16:00

Helyszín

8226 Alsóörs, Kultkikötő Amfiteátrum Varázserdő u. 3.

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu