Hőlégballonnal a Balatonnál!

Hőlégballonnal a Balatonnál!

A hőlégballonozás egy varázslatos utazás a magasságokba, ahol a szél szárnyakat ad, és az ég ölelésében új perspektívába helyez minden gondot és aggodalmat. Ez a különleges kaland nem csupán egy egyszerű repülés, hanem egy olyan élmény, amely az égbolt és a föld közötti határtalan szabadság érzését hozza magával.


A hőlégballon repülés izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program

Április 1-je és október 31-e között, napkeltével kezdődő vagy naplementével végződő repüléseink alkalmával akár 1500 méteres magasságból gyönyörködhet a Balaton keleti medencéjének káprázatos látványában. A kb. 3-4 órás program – amely tartalmaz egy 50-70 perces repülést, transzfert a felszállás helyszínére és leszállást követően vissza, pezsgős ünneplést és névre szóló emléklapot, valamint teljes körű utasbiztosítást – Balatonfüredről indul és ott is ér véget.

 Minden Utasunknak ajándékba adjuk a repülésről készült összefoglaló videót, mellyel hőlégballonos élményeiket bármikor felidézhetik! Szenvedélyünk a hőlégballonozás. Van köztünk olyan, aki majdnem hőlégballon kosárba született és van, aki harmincas éveiben kezdte a ballonozást, de egyben egyformák vagyunk, nem tudunk betelni vele. Újra és újra repülni szeretnénk, magasba emelkedni, érezni a szabadságot, a csendet és a szépséget, amit nekünk a repülés jelent. A Ballooning4YOU évek óta hőlégballonos élményrepülések egyetlen és legnagyobb professzionális szolgáltatója Budapest közelében. Cégünk alapításakor arra vállalkoztunk, hogy ezt az élményt egy biztonságos és nyugodt környezetet teremtve minél több emberrel meg tudjuk osztani. Rengeteg hasonló vállalkozást láttunk, sok pilótával, sok ballonnal repültünk már együtt és ezekből a repülésekből, tapasztalatokból válogattuk ki a legjobb példákat, amelyeket egybegyúrva alkottuk meg szolgáltatási csomagjainkat. Pilótáink tapasztalt, több száz órát repült oktatópilóták, eszközeink a legmodernebb technikát képviselik, szolgáltatásunk a biztonságra épül.

Repüléseinkkel és időpontfoglalással kapcsolatban bővebb felvilágosítást az alsóörsi Tourinform irodában vagy elérhetőségeinken (+36 70 944 4488, info@ballooning.hu) kérhet.

Bővebb információkért keresse fel a Ballooning4YOU oldalát!

https://balatonballon.info/


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu