Balaton SUP

Balaton SUP

Alsóörs, ahol a Balaton egyik gyöngyszeme található, méltán vált a SUP szerelmeseinek kedvelt célponttá. Ez a vizek és nyugalom birodalma ahol a SUP nemcsak egy sport, hanem egy életérzés. Az alsóörsi SUP egy remek időtöltés, miközben a víz, a gyönyörű táj, a napsütés és a friss levegő körülveszi a tavon szelők útját.

Az Alsóörsi SUP lehetőséget kínál mindazoknak, akik a vízen keresik a kihívást és a harmóniát egyaránt. A nyugodt vizek, a szép partok és a tiszta levegő mind azt a tökéletes hátteret adja, amire a SUP-ozás ideális. A vállalkozó szelleműeknek az alsóörsi SUP kölcsönzők széles választékkal szolgálnak deszkákból és kellékekből.

A SUP olyan élményt kínál, amely ötvözi a sport és a kikapcsolódás örömét a Balaton lágy hullámain.

Ép test – ép lélek, erre a sportra igazán jellemző ! Mivel a sport folyón, állóvízen, tengeren, óceánon gyakorolható minden zavaró tényezőt kizárhatunk (forgalom, szennyezett levegő, túl hangos zene) emiatt a gyakorlás során nyugodtabbak vagyunk, magunkra koncentrálunk és a minket körülölelő természetre.

A víz megnyugtató ereje és a testmozgás öröme fantasztikusan feltölt minket, amellett, hogy megfelelő szintű és értékes, ugyanakkor külső veszélyektől és a sérülés veszélyétől mentes testmozgást is végzünk.


További információk

Figyelem a SUP függőséget is okozhat!

BalatonSUP – ha élményre vágysz

 Alsóörs, BYC 1912 Vízparti bázisa, (Marina)

Csopak, Orkeny I. u. 7. Procelero SE (Code Zero mellett)

Bejelentkezés: 06706794648

EMAIL:  hello@suptravel.hu

https://suptravel.hu/balatoni-programok/


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu