Balatoni Élménypark Nosztori

Balatoni Élménypark Nosztori

A Nosztori Élménypark különböző izgalmas és szórakoztató tevékenységeket kínál a látogatóknak. A park célja, hogy kikapcsolódást és élményeket nyújtson az egész család számára.

Friss élmények, új kalandok egész nyáron a Balatoni Élményparkban, Csopakon!

Végeláthatatlan élmény, kaland és izgalom várja a nyaralókat és a helybélieket is a Balatoni Élménypark. Vizes játékok, Mini City, biciklis drótkötélpálya, óriás inga, kisvasút és még számtalan szórakoztató program szerepel a kínálatban – és ami még jó hír: négylábú kedvenceinket is magunkkal vihetjük!

Mini City kisváros: az év legnagyobb dobása

Tartalmas időtöltést garantál az idei nyári szezonban is rengeteg újdonságot felsorakoztató, családbarát minősítésű Balatoni Élménypark a „Nosztori” tetején. A 2022-es év legnagyobb dobása a közel duplájára nőtt Mini City új épületekkel, kibővült úthálózattal és a hozzá illő sok-sok elektromos kisautóval. Idén ugyanis már 15 kisautó közül válogathatnak a mini sofőrök, így bárki lehet rendőr, tűzoltó, kamionsofőr, emellett vagány és nagyon menő kocsik is a rendelkezésre állnak természetesen. Az újdonságok sora itt nem áll meg, hiszen épült egy gyerek quad pálya, ahol elektromos járgányokkal róhatják a köröket az izgalomra vágyó fiatalok, a legkisebbeknek pedig ugrálóvár teszi még tartalmasabbá az élményt.

Minden nap zakatol a kisvasút

És persze az örök kedvenc: a parkban minden nap útjára indul a kisvasút, ami korosztálytól függetlenül hatalmas élmény mindenkinek – bizony, bizony, még a felnőtteknek is!

A parkban a klasszikus játékok is megmaradtak: kimerítő ugrálást biztosít a játszótér, közös nevetésre sarkallnak a labdajátékok, a kihívásokat keresők a drótkötélpályán tehetik próbára magukat, míg a legmelegebb napokon vizes játékok biztosítják a vidám felfrissülést. 

Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja, és persze egy finom ebéd a teraszon, az árnyas fák alatt. A park tavaly megújult bisztrója süteményekkel, főételekkel, minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők.

Brúnó kalandjai

A park vendége volt nemrég a népszerű magyar írónő, Bartos Erika is. Idén tavasszal megjelent, Brúnó a Balatonon című könyvében gyönyörű rajzokkal illusztrálva mutatja meg nekünk Brúnó kalandjait, aki bizony a Balatoni Élményparkban is nagyon jól érezte magát! Olvass bele a könyvbe itt


Bővebb információkért látogasson el a Balatoni Élménypark oldalára!

https://www.balatonielmenypark.hu/


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu