Csopaki strand

Csopaki strand

A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat.

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.

A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A csopaki családbarát és intelligens strandon számos gyermekbarát szolgáltatás várja Önt és családját! A sekély vizű homokföveny és a gyermekmedencével kialakított napozóstég mellett játszóterek kínálnak új élményeket gyermekeinek!

A Balatonon egyedülálló módon 2014 nyarán nyílt meg egy komplex vízi élménypark, hogy a családi nyaralás még felejthetetlenebbé váljon. A vízi komplexumban számos élményelem található: többek között mászófal és csúszda, egyensúly gerenda, katapult, vizes árok, kötélhinta...

A strand közepén az E-pont és az akadálymentes WC között helyezkedik el a baba-mama szoba. A szobát a strand vendégei díjmentesen használhatják, így az anyukák zavartalanul szoptathatják, pelenkázhatják csemetéiket.

A strand egészén működő ingyenes Wifi használatnak köszönhetően akár azonnal megoszthatja új élményeit barátaival, ismerőseivel Facebook oldalán. A laptop és mobiltelefon megőrző- és töltő-állomáson biztonságban tudhatja telefonját, valamint ha lemerült, fel is töltheti készülékét.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére

A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.

Díjtalan szolgáltatásaink:

- ingyenes parkolási lehetőség
- animációs programok
- elsősegélynyújtás,
- vízimentő-szolgálat
- közös öltözők
- hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
- WC használat
- Baba-Mama szoba

A strand május közepétől szeptember elejéig fizető strand.

Belépőjegyet a pénztári órákban 07:00 – 19:00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 16.00 órától kedvezményt biztosítunk.

A strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadnak.

A strand nyitvatartási idő után szabad strandként működik!

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 8229 Csopak, Örkény sétány 1.

Telefon: +36 87 446 765



+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu