Alsóörsi strand

Alsóörsi strand

A Balaton északi partjának legkedveltebb strandja számos családbarát szolgáltatással várja a látogatókat. A strand végében homokos gyerekpancsoló található.

ALSÓÖRS KÖZSÉGI STRAND

A Kék Hullám strandminősítési rendszerben, a legmagasabb 5 csillagos címet nyerte el a strand a 2023 évben is. Gyönyörűen parkosított, rendezett, családbarát környezetével, esztétikus megjelenésével, megfelelő mennyiségű árnyékot adó fáival, kellemes, biztonságos medrével, a strandon és környékén található szolgáltatások gazdag választékával (melyek mindegyike mozgáskorlátozottak számára is maximálisan megközelíthető), a strand előtti, mintegy 500 autót és 100 kerékpárt befogadó, ingyenessé tett parkolójával, feledhetetlen élmények nyújtásával méltán a nyaralók egyik kedvenc fürdőhelye.

 KIKNEK AJÁNLJUK?

Július és augusztus hónapokban rendszeresen gyermekjátszóház és sport programok várják a legkisebbeket. A strandfoci és strandröplabda pályán gyermekek megküzdhetnek a bajnoki címért. Ha a focit vagy a strandröplabdát már unják a gyerkőcök a vízicsúszda, a trambulin, a biliárd, a minigolf, a pingpong és a lengőteke biztosan lefoglalja őket még egy pár órára.

A gyerkőcök legnagyobb örömére megújult a gyerekpagony és játszótér hintákkal és sok más izgalmas kellékkel.

A szezonban térítésmentes WIFI szolgáltatás várja Önt! Ha azonban nem akar egy helyben heverészni felkeresheti a strandi csontkovácsot, bejelentkezhet egy relaxáló masszázsra, vagy hetente több alkalommal vízi aerobik órákon vehet részt. A strandon 5 darab szabadtéri sport-fitness berendezés is elhelyezésre került, melyek ingyenesen vehetők igénybe az aktív pihenést kedvelő strandolóknak. A strandon hűsítő vízpermetet A strandon hűsítő vízpermetet szóró kapu gondoskodik a felfrissülésről. Nyáron egészségügyi szolgálat is üzemel a parton. A strandon a szabadtéri zuhanyzók mellett, beltéri zuhanyzókkal és mellékhelyiséggel, valamint öltözővel ellátott vizesblokk is található. A strand minden szolgáltatása megközelíthető és igénybe vehető mozgáskorlátozott vendégek számára is.

SZOLGÁLTATÁSOK:

- Vizimentő szolgálat
- Vizicsúszda (fizetős)
- Gyermekanimáció
- Vizisporteszköz kölcsönzés (fizetős)
- Sportpályák, sportlétesítmények
- AQUA FUN, a vízi élménypark (fizetős)
- Játszótér – különleges módon, természetesen árnyékolt!
- Gyermekpagony
- Mediterrán gyermekpancsoló öböl
- Értékmegőrző (fizetős)
- Zuhany/öltöző/WC
- Baba mama szoba
- Parkolási lehetőség
- Hétvégenként interaktív játszóház.
- Nyári vízi parádé, egész napos programok a strandon
- SUP tárolási lehetőség


A 2024-es belépődíjakat tavasszal tesszük közzé.

A strand közel 4 ha területű, 300 m kiépített, burkolt partszakasszal rendelkezik. Teljes hosszban és szélességben füvesített, ápolt, megfelelő mennyiségű árnyas fával ellátott. A fürdésre szolgáló vízfelület tiszta, talaja homokos.


   
   
   
   

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu