Rízné Domján Szilvia

Rízné Domján Szilvia

Rizné Domján Szilvia vagyok Alsóörsről, a kötés és a horgolás, a varrás, az újrahasznosítás, a különféle kézműves technikák nagy rajongója és folyamatos tanulója, az Anyus Műhelye megálmodója.

Célom a textilanyag újrahasznosításával többek kötött az, hogy alkotómunkám által óvjam a természeti környezetet és ennek fontosságára felhívjam a figyelmet. Farmer táskákat, zöldséges zsákokat, kenyeres zsákokat, újraszalvétákat varrok, ezzel is a műanyagmentes életre ösztönözve az embereket.

Továbbá olyan egyedi dolgokat alkotok, melyek nagy sikert aratnak a környezetemben: horgolok amigurumi figurákat, virágokat, és egyéb apró dísztárgyakat, gyerekjátékokat, gyerekszoba dekorációkat. Mindig nagy örömmel tölt el, mikor egy általam készített horgolt állatkával ajándékoznak meg egy gyermeket.

Kötött termékeket is készítek: sálakat és kesztyűket. Arra törekszem, hogy minél szélesebb körben megismerjék ezeket a szívvel, lélekkel készített egyedi munkáimat. Rendszeresen részt veszek különféle kisebb és nagyobb rendezvényeken helyben és a környékbeli településeken. 


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu