Berkecz Dávid Miklós

Berkecz Dávid Miklós

Fa dísztárgyak, mobiltelefon tartók, faliórák, kulcstartók tervezésével és gyártásával foglalkozom.

2018. karácsonya előtt fogant meg a fejemben a gondolat, hogy valami saját készítésű fa ajándékkal lepjem meg a családom tagjait. Akkor még igen kevés tapasztalattal, no és a megvalósításhoz elengedhetetlenül szükséges eszközök nélkül vágtam bele a projektbe. Mit ne mondjak, voltak ám sarokba dobott félkész vagy elrontott darabok, és persze ragtapaszok és kötések tömkelege a kezemen, próbálkozások próbálkozások hátán. Be is villant egy filmrészlet:

“Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld!” – mondta a már klasszikus trilógiában Yoda mester
Megfogadtam a tanácsot és éreztem ahogy az erő szétárad bennem… ????

Azóta már más a helyzet és ez remélem a munkáimon is meglátszik. Az eltelt évek alatt sikerült a műhelyemet felszerelnem faipari gépekkel, célszerszámokkal és minden egyébbel ami a minőségi munkavégzést és késztermék gyártást elősegíti.

A munkafolyamatok első és talán a legfontosabb állomása a megfelelő előkészítés mind az alapanyagokat, mind a terveket tekintve. Ebben hatalmas segítség a közel 30 éves kiadványszerkesztő és nyomdai előkészítői tapasztalatom. Mivel nem internetről letöltött sablonokkal dolgozom, bármilyen elképzelést, szinte bármilyen méretben el tudok készíteni. Persze az alapanyagok és faipari gépek méretét figyelembe véve. A minták és figurák variálhatósága és sokszínűsége miatt a webshopban megjelenő termékek igazából csak irányadók. Természetesen mindegyik újra reprodukálható ha valakinek pont egy olyanra lenne szüksége. Egyedi terveket, elképzeléseket, ötleteket e-mailben vagy telefonon történt egyeztetés után is el tudok készíteni. 1,5 – 2 hét átfutási idővel tudok rendeléseket teljesíteni.

Úgyhogy ne feledje, kedves látogató: “Az erő velünk van…”

További információkért látogasson el honlapomra!

https://berkenyefa.hu/


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu