Varázserdő

Varázserdő

A Varázserdő környezete teljesen egyedülálló, a programkínálat pedig páratlan, új színt hozva a turisztikai kínálatba, hiszen hasonló lehetőség nemcsak a környéken, de országos szinten sem található.

Alsóörs számára a múlt, a jelen és a kultúra kiemelkedő fontossággal bírnak, amelyet legújabb fejlesztéseik is hangsúlyoznak. Az egykori vöröskő bánya területét 2000-ben rekultiválták és ekkor alakították ki a helyi Amfiteátrumot.

Az elmúlt évben jelentős átalakításon és fejlesztésen esett át a terület, melynek eredményeként egy magas színvonalú planetárium, turisztikai látogatóközpont, valamint különleges színházi- és koncerthelyszín jött létre. Az Amfiteátrum nem csupán a csapatépítő rendezvények, fesztiválok, színházi előadások és koncertek otthona, hanem mozivá is alakítható.

A Varázserdő pedig egy interaktív játék különleges környezetben, melynek célja, hogy egyedülálló élményt nyújtson.

A terület zöldellő fákkal és bokrokkal rendelkezik, mesebeli hangulatot sugározva, melyen egy 12 állomásos pályán kell átjutni a versenyzőknek a feladatok megoldásával. A játék során a társak tablet segítségével távolról is segíthetnek a versenyzőnek. A fogadóépület a játék központja, ahonnan az egyik versenyző irányíthatja a másikat, melyet a kialakított wifi hálózat tesz lehetővé, biztosítva a zökkenőmentes kommunikációt.

A játék célja, hogy megismertesse a résztvevőket a balatoni terület hagyományaival és kultúrájával, továbbítva az itteni értékeket minden generáció számára. Az egyszerű megközelíthetőség és a biztosított parkolási lehetőség mellett kerékpártárolókat is kialakítottak az aktívabb vendégek számára.

Bővebb információkért látogasson el az AMFI oldalára!

https://amfialsoors.hu/varazserdo-jatek

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu