Vitorlázás

Vitorlázás

Alsóörs, ahol a Balaton türkizkék vize öleli körbe a partot, nem csupán egy település; ez a vitorlázók paradicsoma. A friss szellő, a tiszta víz és a kék égbolt összefonódnak, hogy együtt hozzák létre azt a különleges környezetet, ahol a vitorlások szabadon szárnyalhatnak a tó nyugodt vizein.


„A BALATON… VITORLÁSON”

A vitorlázás Alsóörsön nem csupán sport, hanem egy életforma is. Az itteni vitorlások a szél szeszélyeit kihasználva szelik át a Balaton vizét, miközben a parton lévők gyönyörködhetnek a látványban. A vitorlások játéka a vízen olykor csendes és nyugodt, máskor pedig izgalmas és lendületes, mindeközben magával ragadja a szemlélőt.

A vitorlázás a szabadság és az elegancia érzését adja, ahogy a vitorlák dagadnak a szélben, és a hajók könnyedén siklanak a Balaton hullámain. Az élmény nem csupán a mozgás szépségében rejlik, hanem a táj szépségének és a vitorlázás meditatív csendjének egyedi kombinációjában is.

Alsóörsön minden szükséges feltétel adott ahhoz, hogy a vitorlázás ne csupán sport, hanem egy felejthetetlen kikapcsolódás és életre szóló emlék legyen. A vitorlázók itt egyesülnek a Balaton kék ölelésével, teret engedve a szeleknek, hogy elrepítsék őket egy olyan kalandra, amelyben a víz és a szél táncolása örökké emlékezetes marad.
 


Tegye emlékezetessé nyaralását és vitorlázzon a Balaton Riviérán!

 Elege van az egész napos unalmas strandolásból és újszerű élményre vágyik? Keresse fel vitorlásoktatással, -kölcsönzéssel, -kirándulásszervezéssel foglakozó szolgáltatóinkat és garantáltan emlékezetes lesz az idei nyaralás!
Szolgáltatásaink határa a csillagos ég… A Balaton Riviérán megtanulhat vitorlázni és élményeit büszkén mesélheti barátainak, kollegáinak. Családi, baráti társaságok részére lehetőség van élményvitorlázásra kívánság szerint borkóstolással, grillezéssel a hajó fedélzetén.Nyáron van a születésnapja vagy a házassági évfordulója és egy igazán különleges meglepetéssel szeretné meglepni kedvesét? Ünnepeljenek egy vitorlás fedélzetén a naplementében vagy éjszakai túra keretében!


Bővebb információért keresse szolgáltatóinkat!


Dingi Vitorláskölcsönző Alsóörs – Vitorlázás Gyulával
E-mail: vitorlazas.gyula@gmail.com
Tel.: + 36 20 964 1562

https://veszpremicegek.hu/adatlap.php?id=233&cegnev=&kulcsszo=&tev=29&tel=&oldal=1

Foki Balázs, AVSC Kikötő Alsóörs
E-mail:foki.balazs@gmail.com
Tel.: +36 70 325 1304

Sport Yacht Charter
8226 Alsóörs, Marina kikötő
Tel.: +36-30/956-53-30
Fax: +36-87/447-012
E-mail: info@sport-yacht.hu

https://sport-yacht.hu/?fbclid=IwAR3pZSWV_xOAcuYwqJb1SjB9inCZZrgSTeOur66RTc8iWH4EaDlG373mi9c

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu