Horgászoknak

Horgászoknak

Az emberek évezredek óta horgásznak, és ez a tevékenység nem csupán egy egyszerű hobbi, hanem egy olyan művészet, amely összehozza az embert a természet tiszta szépségével. A horgászat nem csupán a halak elfogásáról szól; ez egy különleges kapcsolat a vízparti csenddel, a környező táj varázsával, és egyfajta összhanggal, amely az ember és a természet között születik meg.


Horgászat és a Balaton.....

A csendes tóparton vagy a zöldellő folyóparton állva az idő lassan elhalad, és a világ zajai eltűnnek, ahogy a horgász elmélyül a víz nyugalmában. A horgászat során az ember megfigyeli a víz ritmusát, érzékeli a halak játékát, és a természet szépségét. Az idő olykor megáll, mikor a naplemente lassan süllyed, miközben a vízfelszín aranyló színbe borul. A horgászat magával hozza az évszakok változásait, a tavaszi virágoktól a téli csendig, mindezt a vízparti táj szépségében.

A horgászat élménye összeköti az embert a természettel, feltölti a lelket, és emlékeztet minket arra, hogy az élet szépségei néha a legcsendesebb pillanatokban rejlenek. Az egyedüllét a vízparton lehetőséget ad az embernek a belső békéjének felfedezésére, miközben az elméje elkalandozik a mindennapi problémáktól. 

 



Béreljen evezős csónakot!

Evezős csónak bérlési lehetőség Alsóörsön ! Minden nap 7-19 óra között.

Nem csak horgászoknak!

Árak:

6000 Ft/24 h

Bővebb információ:

Nyárfás horgász tanya

8226 Alsóörs, Halász u. 9.

A bérlésre 24 óra időtartamban van lehetőség, előzetes bejelentkezés szükséges, minimum 2-3 nappal korábban a +36702817197 telefonszámon.


+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu