Magánszálláshely fejlesztés önkormányzati támogatással a Balaton Riviérán

Pályázat a szálláshelyek minőségi fejlesztésére

Paloznak Község szállásadói befizetett idegenforgalmi adójuk egy részét pályázhatják vissza 2019-ben is.

A pályázat kiírásának célja a települések szállásadóinak minőségi fejlesztésre ösztönzése az idegenforgalmi adóból befolyt bevételek beruházási célzattal történő visszaosztásával.
A rövidtávú cél a vendégelégedettség növelése, komfortérzetük kiterjesztése, a térségi turisztikai célok közösen együttműködve történő megcélzása. A közép és hosszú távú célok közé természetesen a vendégéjszakák számának növelése, a települések versenyképességének javítása tartozik, de egyértelmű célkitűzés a gazdaság fehérítése, azaz IFA bevallási gyakorlat reformja is.

A pályázatok 2019. november 15-ig nyújthatók be postai úton vagy személyesen alsóörsi irodánkba. Cím: 8226 Alsóörs Vasút u.3.

A részletes pályázati kiírás és adatlap a  átvehető az Egyesület irodájában illetve az Önkormányzati Hivatalban, vagy letölthető az alábbiakban.

A pályázati támogatás minimum 100.000 max. 500.000 Ft. A pályázaton a már legalább 3 éve engedéllyel rendelkező, a pályázat benyújtásakor egyesületi tagsággal rendelkező szálláskiadók vehetnek részt. A támogatás utófinanszírozással valósul meg és minimum 50% önerő szükséges.

Részletek és további információ személyesen az alsóörsi Tourinform irodában (8226 Alsóörs Vasút u. 3) nyitva tartási időben.

Az Egyesület munkatársai akár személyesen, akár telefonon segítséget nyújtanak.

email: info@balatonriviera.hu
tel.: +36 70 371 8501

A pályázati kiírás és az adatlapok letölthetők az alábbi linkeken:

Paloznak szállás_pályázat_2019

Paloznak szállás_PÁLYÁZATI_ADATLAP