Disznótoros hétvége a Petrányi Pince és Borteraszon

Disznótoros programunkon szeretnénk visszahozni a hagyományokat, ezért régi receptek alapján disznótoros finomságokkal várjuk vendégeinket.

A Borteraszon november 30-án és december 1-én kerül megrendezésre a Disznótoros hétvége.

Lesz Orja leves, töltött káposzta tejföllel, hagymás sült vér, resztelt máj, hagymás tört burgonya, véres-májas hurka, pecsenye sültek és természetesen Petrányi Piroska kérésére sváb máj is, családi recept alapján. A régi idők hangulatát idézi természetesen a friss ropogós tepertős pogácsa íze és illata is.

Édes szájú vendégeinknek almás pitét és vargabélest kínálunk.

Hideg ízelítő:

Tepertő, disznósajt, kolbász, szalámi, császár szalonna. Zöldségek, friss kenyér

Leves:

Orja leves, főtt hús, zöldségek, csigatészta

Friss torma, paradicsommártás

Frissensültek:

Töltött káposzta tejföl
Hagymás sült vér
Resztelt máj
Sváb máj
Hagymás tört burgonya
Párolt káposzta
Véres hurka, májas hurka, sült kolbász
Pecsenye sültek: oldalas, tarja, császárhús, csülök
Vegyes savanyúság

Desszert:

Vargabéles
Almás pite
Tepertős pogácsa

Terített asztalunkról vendégeink válogathatják össze, amit fogyasztani szeretnének, így lehetővé tesszük, hogy megkóstoljanak több különleges, rég elfeledett ízt is!
Természetesen a vegetáriánus vendégeinkre is fogunk gondolni.

Menü ára: 14 900 Ft

Az eseményt élő cigányzene kíséretével tesszük még hangulatosabbá.

Időpontok:

November 30-án szombaton 12.00 – 21.00 között
December 1-én vasárnap 12.00 - 18.00 között

Az ár nem tartalmazza a szervízdíjat és az italokat!

Részletekért kattints ide!
Időpont

2024.11.30 12:00 - 12.01 18:00

Helyszín

8229 Csopak, Homokbánya utca 31.

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu