Paloznaki Jazzpiknik

CHRIPKO LILI

A jazz, funk, pop és soul találkozásának fesztiválját 2024. augusztus 1-3. között rendezik meg a paloznaki szőlőhegy oldalán.

A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellett kiemelt fontosságot kap a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen a látogatók igazi piknik-hangulatra számíthatnak. A 500 lakosú falu – Füredről csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosává válik: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a fűben táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

Az alapötlet a jó borok és a minőségi zene összehozása volt: egy olyan magas színvonalú rendezvény létrehozása volt a szervezők célja, amely alternatívát kínál a tömegfesztiválokhoz képest a Balaton környékén.

Augusztus 2-án a funky stílus koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép színpadra, majd a Spandau Ballet egykori énekese, Tony Hadley teszi emlékezetessé a piknik-hétvégét. Augusztus 3-án a holland popzenekar, a Son Mieux ad koncertet, míg a szervezők régi álmát valósítják meg a Morcheeba számára fenntartott holdfényes előadással a szőlőhegy oldalán.

További információkért látogasson el a https://jazzpiknik.hu/ oldalra.

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu