25 évnyi folyamatos építkezés, tanulás és tapasztalatszerzés eredményeként alakult ki az a fajta konyha, amit a vendégeim ma már csak „kárpáccsós”-ként emlegetnek.
Abban, hogy mindez szerencsésen valóra vált, döntő szerepe van feleségemnek, Zsuzsannának, akitől volt szerencsém megtanulni, hogy miben is áll az igazi vendéglátás és konyha. Hosszú éveken át mi ketten - Zsuzsi pincérként, jómagam szakácsként - alkottuk a Carpaccio személyzetét, és bár mára a szakmájukat a legmagasabb szinten űző, elkötelezett kollégákkal egészült ki a csapatom, én ma is itt töltöm szinte minden időmet. Ez ugyan kétségtelenül sok lemondással jár, de a fáradságért busásan kárpótol a vendégek elismerése.
Őszinte kritikájuk, hűségük és szeretetük nélkül aligha értünk volna el bármit is. Nekünk a Carpaccio az életünk, és reményeim szerint ez még sokáig így is marad - hogy azután egy szép napon átadjam majd a fehér kötényt valamelyik gyermekemnek.
Gyere és kóstold meg Alsóörs legfinomabb főtt kukoricáját!
BővebbenNálunk a fagylalt készítés nem gyerekjáték.
BővebbenA Bitang Burger küldetése: Megváltoztatni a magyar vendéglátást az etikus működéssel, magas minőségű szolgáltatással és egy...
Bővebben