Kétkeréken a Balaton körül

A Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi turizmus élénkítő VISSZAJÖVÜNK! kampánya keretében Balaton kerülő biciklitúrára invitáljuk heti turnusokban. Kényelmes és sportosabb változatok, szállodai elhelyezéssel, napi poggyászszállítással, biztonságos gépkocsiparkolással! Egyéni biciklizés saját tempóban.

Balaton-kör kerékpártúra, szállodai elhelyezéssel, napi csomagszállítással, biztonságos gépkocsi parkolással. Egyéni – NEM CSOPORTOS biciklizés, mindenki saját tempóban halad! Elkezdődött a Balaton körüli kerékpárút fejlesztése, felújítása, néhány helyen már új aszfalton lehet gurulni. Kényelmesen, poggyász nélkül biciklizhet, mert csomagjait mi visszük minden nap a következő szállására. Telefonos asszisztenciánk végig rendelkezésére áll.

Kényelmes változat – 4 nap biciklizés – kb. 50km/nap

 

1.nap
Érkezés Balatonfüredre – Hotel Margaréta*** (tervezett). A kedvelt Tagore-sétány újra várja a sétálókat, nyitnak a vendéglátó helyek, fagyizók. Első este a szállodában vacsorázhat (félpanzió), hogy a leutazás után ne kelljen vacsorázóhelyet keresgélni.

2.nap
Reggeli a szállodában, poggyászok összekészítése, leadása a szállításra, majd indul a biciklizés! Kerékpártúra a keleti parton Balatonfüred – Siófok útvonalon.kb. 50km. Szállás reggelivel: Hotel***

3.nap
Reggeli után kerékpártúra a Déli-parton Siófok-Balatonfenyves kb. 50km. Szállás reggelivel: Hotel***

4.nap
Reggeli után kerékpártúra a Nyugati-parton Balatonfenyves-Keszthely-Badacsony útvonalon kb. 50km.

 

5.nap

Kerékpártúra végig az Északi-parton Badacsony-Balatonfüred útvonalon kb. 50km.

A túra után poggyászok és gépkocsi felvétele a már ismert balatonfüredi szállodánál majd elutazás, vagy plusz éjszaka foglalása is lehetséges. Elutazás előtt, igény esetén tisztálkodási lehetőség a szállodában.

 

A programhoz igény esetén a 2. napon is lehet csatlakozni balatonfüredi szállás igénybevétele nélkül.

 

Sportosabb változat – 3 nap biciklizés – kb. 70kmnap

 

1.nap
Érkezés Balatonfüredre – Hotel Margaréta*** (tervezett). A kedvelt Tagore-sétány újra várja a sétálókat, nyitnak a vendéglátó helyek, fagyizók. Az első este a szállodában vacsorázhat (félpanzió), hogy a leutazás után ne kelljen vacsorázóhelyet keresgélni.

2.nap
Reggeli a szállodában, poggyászok összekészítése, leadása a szállításra, majd indul a biciklizés! Kerékpártúra a keleti parton Balatonfüred – Siófok útvonalon.kb. 70km. Szállás reggelivel: Hotel***

3.nap
Reggeli után kerékpártúra Balatonföldvár-Keszthely kb. 75km. Szállás reggelivel: Hotel***

4.nap
Reggeli után kerékpártúra Keszthely-Balatonfüred kb. 65km. Poggyászok és gépkocsik felvétele a már ismert szállodánál majd elutazás, vagy plusz éjszaka foglalása is lehetséges. Elutazás előtt, igény esetén tisztálkodási lehetőség a szállodában.

 

A programhoz igény esetén a 2. napon is lehet csatlakozni balatonfüredi szállás igénybevétele nélkül.

Árak és időpontok az alábbi linken találhatók: https://www.bikeholidays.hu/hu/ut/balaton-kerulo-biciklitura