Településeink MIT CSINÁLJAK? Gasztro TÚRÁINK Kézműveseink, termelőink Hírek

AMFI Alsóörs

 

A turisztikai látogatóközpont minden korosztály számára tartogat meglepetéseket. Izgalmas szórakozást, életre szóló élményeket kínál a Varázserdő játék, mely egy természetbe integrált innovatív digitális kihívás. A fiatalok és idősebbek is kipróbálhatják képességeiket a virtuális élménytérben, s arra ösztönzi a játékosokat, hogy a képzeletbeli térből kilépve, de mégis ennek segítségével, csodálatos erdei környezetben keressék a kincseket, oldják meg a rejtvényeket, feladványokat. Családok, baráti társaságok, iskolai, céges csoportok, közösségek számára feledhetetlen és izgalmas időtöltésnek ígérkezik a program.

A legkisebb gyermekekre is gondoltak a tervezők. Modern, biztonságos játszótér várja a kicsiket, ahol ők is remekül szórakozhatnak, nagyokat játszhatnak, változatos mozgásformákat próbálhatnak ki igényük szerint.

Az ország legnagyobb Planetáriumában nem mindennapi impulzusban lehet részük az ide látogatóknak. A legmodernebb digitális technológia segítségével varázsolja el nézőit az égi mozi. Művészeti, szórakoztató, tudományos és ismeretterjesztő tartalmak közül választhat a közönség. Magyar- és idegennyelvű előadásokat nézhetnek meg nálunk, mely különleges kiegészítője lehet egy alternatív nyelvórának, földrajzórának is. A széles programkínálatból mindenki megtalálhatja a saját ízlésének, életkorának, érdeklődésének megfelelő műsort. A felejthetetlen élményért a prémium minőségű, nagyteljesítményű 4k, UHD Lézer-Foszfor Hibrid Projectorunk, illetve a világvezető planetáriumi rendszereit forgalmazó cég az Evans & Sutherland Digistar szoftvere a garancia.

Az Amfiteátrum kivételes akusztikájával, a lelátó modern, de mégis ódon hangulatával, harmóniában az erdei látványvilággal és vörös talajával elvarázsolja a közönséget. Szebb díszletet, hátteret alkotni, építeni sem lehetett volna, mint amit a természetes környezet biztosít számunkra. Kis színpaddal és nagyszínpaddal is rendelkezik a helyszín, így változatos rendezvények szervezésére alkalmas: fesztiváloknak, nagy- és kiskoncerteknek, hangversenyeknek, színházi és tematikus előadásoknak egyaránt optimális ez a tér.

Főépületben kisebb rendezvények lebonyolíthatók hűvösebb idő esetén is, minden feltétel ideális a kellemes kikapcsolódásra. A jegypénztár melletti kerékpártároló biztonságos elhelyezést biztosít a kerékpárral érkezők számára.

facebook