Helyszín:

Alsóörs - Laroba Wellness Hotel

Kategória:
gasztro
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2023
01.22.
BAK IMRE: Helyzetek – Művek 2004–2022 Balatonfüred - Vaszary Villa
további programok

BBQ Party Laroba módra

Alsóörs

Töltsön a Balatonon hurkát és kolbászt egy kis BBQ partival fűszerezve!
Időpontok: 2023.01.28. és 02.18. Szombat
Nagyapáink hagyták nekünk örökül, hogy a disznótor igazi sikerének titka a „töltésben” rejlik. Egész pontosan, hogy jól töltsünk, és hogy jót töltsünk. Erről a titokról rántjuk most le a leplet és mutatjuk meg azoknak, akik velünk töltik disznótoros szombatjaink egyikét.
És hogy mire számíthat, aki a Hotel Larobát választja?
Eszem-iszomra és dőzsölésre, terülj-terülj asztalkámra hamisítatlan falusi ízekkel, zamatos pálinkákra és hangulatos talpalávalóra.
Szálló- és külsős vendégeink számára különleges meglepetéssel is készülünk. Szállodánk parkolójában felállított sátorban egész napos sütés, kóstolás lesz Horváth Zsolttal a BBQPitmesterével és Mészáros Balázzsal, Halásztanya éttermünk kiváló vendég séfjével. A programon, a zenei aláfestést egész nap DJ szolgáltatja majd. Külsős vendégeinknek a részvétel ingyenes, a fogyasztást kell majd fizetni.
Ízelítőül mutatjuk a két sztárséfünk bemutatkozóját.
Horváth Zsolt vagyok a BodrogSmoker BBQPitmestere, a KicsiZso Reggeliző Kávézó tulajdonosa a Garzon Café társtulajdonosa, illetve az Easy BBQ Catering alapítója!
A BodrogSmoker gyártotta Magyarország első sorozatban gyártott fatüzelésű smokerét, illetve a legvagányabb asztali grilleket! (BodrogHibachi) És mivel nem csak gyártunk, de sütünk is, benne már 6 éve! 8 nemzetközi verseny után,(Cseh, Szlovén és Magyar KCBS Versenyek) eljött az idő hogy ezt bemutassam Nektek is, illetve a gasztrós BBQ lényegét!
Mészáros Balázs vagyok a Garzon Café és az Easy BBQ Catering társtulajdonosa.
20 éve csalok mosolyt az arcokra a fakanalammal. Több hazai és nemzetközi szakácsversenyt nyertem, miközben bejártam a fél világot. Évekig külföldön főztem: Írországban, Spanyolországban, Norvégiában és az USA-ban. Pályafutásom során sok nemzetközi híresség kóstolta már a főztömet, például Donald Sutherland, Kylie Minogue, Ronaldino vagy Roger Moore. Mielőtt végleg hazatértem, évekig a Washingtoni Magyar Nagykövetség Executive Chef-je voltam, ahol a magas rangú politikai és üzleti elit kiszolgálása mellett magamba szívtam az igazi amerikai BBQ fortélyait is. És ez az, amit most bárki személyesen is megismerhet!
Meginvitálunk benneteket egy Klasszikus BBQ előadásra, ahol elmondjuk a BBQ lényegét, filozófiáját, a sütők és sütési fajtákat és pár vállalkozó szellemű vendég velünk együtt készíthet elő húsokat is!
Majd egész nap sütünk és kóstolunk!
Hamarosan találkozunk!
Részletes tájékoztatásért kérjük, érdeklődj az ertekesites@hotellaroba.hu e-mail címen, vagy a 06/87 575 210-es telefonszámon.
Egy szó, mint száz, készüljetek! Ez ti sem hagyhatjátok ki!