Helyszín:

Csopak - Kalandpark

Kategória:
gyerekprogram
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2022
06.02.
Magtár rendezvények Balatonalmádi - Kult - Magtár
további programok

Gyereknap a Kalandparkban

Csopak

Kalandos gyereknap a megújult Balatoni Élményparkban, Csopakon!

Szezonnyitó gyereknapot szerveznek május 29-én vasárnap a Balatoni Élményparkban, Csopakon! A gyerkőcök kedvencében, a Mini City-ben vadonatúj tematikus kisházak, és egész nap ingyenes kisautó használat várja a legkisebbeket, emellett lesz légvár és arcfestés is!

Új élményelemek a Mini City kisvárosban

A tavaly átadott Mini City kisváros egyre szebb és szórakoztatóbb! A vidám színekben pompázó tematikus kisházak idén újabb „szolgáltatókkal” bővültek: például egy autószerelő műhellyel és Mini City polgármesteri hivatallal. Több lett a kisautó is, és ehhez hosszabb úthálózat épült, amely így már a duplája a tavalyinak! A park nagy kedvencének számító kisvasút vidám füttyszóval szeli át a kisvárost, és áthalad az idei szezonra épült lámpás vasúti átkelőn. A Mini Cityben valóra válik a gyerekek álma, hiszen itt minden olyan, mint a való világban – csak sokkal színesebb és játékosabb! Nyárra a gyerekek birtokba vehetik majd a vadonatúj gyerek quad pályát is, ami egy teljesen különálló pálya lesz, szuper akkumulátoros quadokkal.

Családbarát kalandpark, játékok földön, vízen, levegőben

A Balatoni Élménypark méltán érdemelte ki a családbarát minősítést, hiszen a vendégeket gyönyörűen parkosított, egészséges környezet várja, egész nyáron izgalmas játékokkal, évről-évre új élményelemekkel, földön, vízen és levegőben! A kicsik legnagyobb kedvencei a Mini City mellett az akadálypályák, a vizes játékok, a kisvonat, valamint az óriás sakk, a játékvár, és a gokart. Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja.

A park tavaly megújult bisztrója finom süteményekkel, a la carte étlappal és minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők.

Elérhetőségek és nyitva tartás:

Cím: Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett

T.: +36 20 946 0641

Web: www.balatonielmenypark.hu

Nyitva tartás:

május 28. 29. (szombat, vasárnap): 10.00-18.00 óráig.

június 4.5. (szombat, vasárnap): 10.00-18.00 óráig.