Településeink MIT CSINÁLJAK? Gasztro TÚRÁINK Kézműveseink, termelőink Hírek
Helyszín:

Balatonfüred - Happy Body Fitness

Kategória:
sport
Ez az esemény lejárt

Kezdő aerial jóga

Balatonfüred

Az Aerial jóga egy eszközös jógaóra, ahol a jógakendő segítségével végezzük a gyakorlatokat. A jógakendő egy mennyezetre rögzített, rendkívül nagy teherbírású, rugalmas anyag, mely új dimenziókat nyit a jógagyakorlásban.
A jógakendő megtart, felemel, támaszt nyújt a mozgás során, segítségével új, érdekes megközelítést kapnak a talajon végzett klasszikus jógapózok. Testünk változatos nyújtása, erősítése könnyed, játékos formában történik az óra során.
Az óra legizgalmasabb része a fordított testhelyzetek, melyek fontossága a gerinc egészségének megóvásában rejlik. Ilyenkor megnyújtózik, tehermentesül a gerinc, távolodnak egymástól a csigolyák és lekerül a nyomás a porckorongokról, továbbá frissül a vérkeringés és a nyirokrendszer is.
Fantasztikus élettani hatásai mellett az aerial jóga a stresszoldásban is kiemelkedő. Újra éljük a hintázás, játékos mozgás gyermeki örömét, a szárnyalás, lebegés adta szabadságot, melyre felnőttként már ritkábban van lehetőségünk.
Relaxációkor a kendő ölelésében ringatózva pedig átélhetjük a megtartottság, biztonság érzését, mint magzat az anyaméhben.
– – –
Az óra felépítése:
Minden óra ráhangolódással, bemelegítéssel, napüdvözletekkel kezdődik, majd aerial jóga gyakorlással folytatódik és relaxációval zárul.
Az óra lassan, biztonságos módon vezetett, ha követed az instrukciókat biztosan nem esel ki a kendőből. Bármikor meg lehet állni ha valami sok és jelezni, hogy inkább pihensz. Körbejárva az oktató segít, odafigyel mindenkire. Fontos, hogy biztonságban érezd magad és el tudj lazulni, hiszen ezért jössz.
– – –
75 perc/ 3000Ft
Bejelentkezés az online foglalórendszerben
!!! Az órákról 2 órával kezdés előttig minden további nélkül le lehet jelentkezni, térítésmentesen. Ez után az óra teljes díját meg kell téríteni az oktató számára.
Az órák minimum 3 fővel indulnak.
Helyszín:
Happy Body Fitness Balatonfüred
Cím: Aranyeső utca 2-4., Vadviràg Lakópark, Balatonfüred,8230
Kapukód:8230#
Kérdés esetén bátran hívjatok!
Moharos-Imrik Orsolya
Aerial -, hatha – és kismama jóga oktató
0630/8313020
– – –
RUHÁZAT!
A ruhádon semmilyen cipzár, éles kiálló gomb, díszítés ne legyen, mert az kiszakíthatja a kendőt! Órát, ékszert kérlek vedd le az óra előtt. Köszönöm!