Helyszín:

Paloznak-Tájház udvara

Kategória:
kultúra
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2022
06.02.
Magtár rendezvények Balatonalmádi - Kult - Magtár
további programok

Májusfa-kitáncolás

Paloznak

A májusfa állítása nagymúltú népszokásunk, amely a szerelemhez, a tavaszhoz és a jó időhöz egyaránt kapcsolódik. A fa kidöntése táncos mulatság keretében szintén része a hagyománynak, amit idén megünneplünk Paloznakon is a Tájház udvarán. Bízunk a gondviselésben, hogy jó idő lesz, és akkor már csak némi FOLYADÉK, és TI kelletek a jó hangulathoz!

Fellépők:

THE CRAZY ROGUES
A veszprémi székhelyű folk punk zenekar szinte hazai pályán muzsikál majd, hiszen az elmúlt 7 évben több alkalommal is játsztottak már Paloznakon. Egyik első koncertjük is egy hasonló Májusfa Kitáncolás volt, amit a PISZ meghívására követtek el. A hangulat már akkor is kiváló volt, az eseményen született képek pedig bizonyítják, hogy a fa sem maradt állva… A nyári műsor itt debütál: régi dalok és a 2021-es nagylemez dalai egyaránt megszólalnak majd. Gyertek, indítsuk együtt a nyarat!

BORDERLINE
A veszprémi székhelyű Borderline a punk rock műfajban alkot, zenél, zúz és kiabál. Minőségi muzsikájukban a műfaj markáns üzeneteit és lendületét is magukkal hozzák majd Paloznakra.

HOL? – Tájház, Paloznak, Fő utca 6.
MIKOR? – 2022. május 28., 19:00
MENNYIÉR’? – A rendezvény ingyenes.
KIVEL? – Veled!