Helyi termékek kiszállítással

Kibővítettük a térségünkbe kiszállítást vállalók listáját!

Jásdi Pince

Amennyiben nem tudnak otthonukból kimozdulni, mégis szeretnének a vacsora mellett egy-két pohár Csopakit kortyolni, a Jásdi Pince kollégái készek Almádi, Alsóörs, Csopak, Lovas és Paloznak területén kiszállítani a legalább 6 palackos rendeléseket, amelyeket, e-mail-ben a jasdiborterasz@t-online.hu címen bármikor és a 06307330113-as telefonszámon 12:00 és 18:00 óra között adhatnak le.

Csöglei Sonka
Füstölt libahús termékeket, libamáj készítményeket, vadhús termékeket, szószokat,
Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, körzetében, és a környező (útbaeső) településeken

Lángföldi Finomságok
Sertés füstölthús, kecskesajt

Illés Méhészet
Méz kiszállítás 2 kg feletti mennyiségben Veszprém, Balatonalmádi, Felsőörs, Lovas, Alsóörs, Paloznak, Csopak és Balatonfüred területén.

Liget Gyöngye
Natúrkozmetikumok, szappanok, környezetbarát tisztítószerek magyar készítőktől. úgy, mint Yamuna, Magister, Pompom házhozszállítással.

Malomvölgyi Finomságok
Szörpök, Lekvárok, Szószok. Sajnos mostanra szinte mindenből kifogytunk! Ami még van: Csipkebogyó lekvár – 1500 Ft

Ro-Zita Kerámiaműhely és Vendégház Lovas
Minőségi védjegyes kerámiák, máz alatti kézi festéssel. Étkészletek, csészék, bögrék, házszámok, dísztárgyak, esküvői köszönő ajándékok, ültetőkártyák, festett kerámiatojások, kézzel festett valódi libatojások etc

Szabó&Fia Éléskamra
Szabó&Fia Borpince összefogta a környékbeli vállalkozásokat, kistermelőket és magyar termékkel töltötte fel az Éléskamra polcait! A jelen helyzetben pedig összefogva a Sport Terrace Tihany tulajdonosával már kiszállítással is elérhetőek a náluk kapható termékek.

Higler Hygiene & Cathering

Professzionális Higiéniai termékek most már az otthonában is! Házhoz szállítás Veszprém megyében 11.900. Ft-tól ingyenes.