Mandulavirág Teljesítménytúra

Mandulavirág Teljesítménytúra

A Mandulavirág Teljesítménytúra egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék egyesíteni a természet szeretetét, a túrázás örömét és a virágzó tavasz szépségét egy felejthetetlen túrán keresztül. Legyen szó családokról, baráti társaságokról vagy túra szerelmeseiről, ez az esemény egy emlékezetes utazást ígér a mandulavirágok birodalmába.

Ismerje meg Alsóörs és környékét tavasszal, virágzó gyümölcsösök, panorámás túraútvonalak várják! A Balaton-felvidék tavaszi bimbózásában gyönyörködhetünk bármelyik távot is választjuk. A célba érkezőket oklevéllel, kitűzővel várjuk. Ezen felül az előnevezésnél lehetőségük lesz a túrát babgulyással kérni, ennek fejében az árak másképp alakulnak.

Túra tervezett időpontja: 2024 március 23.
Indulás és érkezés: Tourinform Iroda, 8226 Alsóörs, Vasút utca 3.
A részvételhez mindenképpen szükséges az ELŐNEVEZÉS, aki szeretne jönni, kérjük küldjön e-mailt a nevezes@balatonriviera.hu címre! Az előnevezés március 15-én lezárul.

Mindkét távra vonatkozó információk:

Indítás: 8.00 - 10.00 
Nincs elvárt szintidő, de a célba 16.00-ig kérjük mindenki érkezzen be. Mi is támogatjuk a környezetvédelmet, ezért mindenkit megkérünk hozzon magával evőeszközt és poharat a túrára.

Családi túraútvonal 14 km, szintemelkedés 260 m :

Szintidő: 4 óra
Tourinform Iroda – Kocsma – Köcsi-tó – Vass Villa Vendégház és Pincészet – Somlyó-hegyi kilátó – Bakter Bisztró – Tourinform Iroda

Mandulavirág túra 20 km, szintemelkedés 320 m :

Szintidő: 6 óra
Tourinform Iroda – Kocsma – Köcsi-tó – Vass Villa Vendégház és Pincészet – Somlyó-hegyi kilátó – Lovas Kikötő – Paloznaki Tájház - Bakter Bisztró – Tourinform Iroda

Áraink a következőképpen alakulnak:

Családi túraútvonal:

  • étkezéssel: felnőtt 3500 Ft/fő; gyerek 2500 Ft/fő
  • étkezés nélkül: felnőtt 2500 Ft/fő; gyerek 1500 Ft/fő


Mandulavirág túra:

  • étkezéssel: felnőtt 4000 Ft/fő; gyerek 3000 Ft/fő
  • étkezés nélkül: felnőtt 3000 Ft/fő; gyerek 2000 Ft/fő


Foglaljon szállást a környéken!

https://balatonriviera.hu/services/accomodation

A túráról pontos részleteket az események között, illetve a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület Facebook oldalán találhatók.

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu