Csomagszállítás szolgáltatás Balaton-kör biciklitúrákhoz

Csomagok nélkül könnyebb!

Nem kérdés, hogy több napos túrákon könnyebb és kényelmesebb a biciklizés nagyobb poggyász nélkül. A teljes balatoni kerékpárutat lefedő szolgáltatásunkkal azt vállaljuk, hogy miközben Ön biciklizik, eljuttatjuk csomagjait a következő szálláshelyére. Naponta és minimum létszám nélkül – bármilyen szervezésű biciklitúrához!
Így működik:
1. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy biciklitúráját a Balaton körül az ÓRAMUTATÓ JÁRÁSÁVAL MEGEGYEZŐ irányban tervezze. A becsatlakozási pont és dátum tetszőleges.
2. Csomagszállítási megbízás nyomtatványunk letöltésével, kitöltésével (lsd. alább) közölje velünk, hogy melyik napon honnan hová kéri a szállítást, pontos címek megadásával valamint a szállítandó poggyász mennyiséget (db). A megadott címek a kerékpárúttól lehetőség szerint max. 5km távolságra legyenek.
3. Szállítandó poggyászait minden reggel, legkésőbb 9.00 óráig készítse össze és adja le a szálláshely recepcióján, ennek hiányában olyan őrzött helyre, ahonnan el tudjuk hozni. A csomagok legkésőbb délután 17.00 óráig megérkeznek a következő szálláshelyére. FONTOS! A szállítást csak olyan szálláshelyre vállaljuk, ahol a csomagokat valaki át tudja venni (recepció, személyzet, szobakiadó, apartman tulajdonos, stb.)
4. A szállítandó poggyászokat saját csomagjelölő címkénkkel kell ellátni, amelyeket postán küldünk el.
5. A szállítás tervezett díja alap esetben 3000,- Ft/db/nap. Nagyobb létszám esetén, 10 db felett egyedi árajánlatot adunk. Az egyes darabok mérete és a szállítás távolsága nincs korlátozva (pl. egy négy tagú család pakolhat 2db nagyobb táskába is).
Töltse le a csomagszállítási megbízás nyomtatványunkat, amelyen meg tudja adni a részleteket:
..vagy telefonon: +36 30 993 4740