Elmaradnak az 500 főnél nagyobb rendezvények, nem lesz Jazzpiknik, sem Zorall Sör-tábor

Idén nyáron az 500 főnél nagyobb zenés rendezvényeket nem lehet megtartani. Ez térségünkben érinti a paloznaki Jazzpikniket és az Alsóörsön minden évben megrndezésre kerülő Zorall Sör-tábort is.

A rendezvények szervezői az alábbi közleményeket adták ki:

 

 

Drága Piknikezők!

A Kormány döntése értelmében sajnos arra kényszerülünk, hogy lemondjuk az idei Paloznaki Jazzpikniket.
Mi végig nagyon reménykedtünk abban, hogy augusztus 15 után megtarthatók lesznek a zenei fesztiválok, úgy is készültünk eddig a pillanatig.

Most a döntés után a szívünk szakadt meg, és nagyon sok munkánk ment kárba. Az idén két Pikniket raktunk össze Nektek, magunknak a Ti és a Mi örömünkre. Az elsőt el tudtuk engedni, újult erővel próbáltunk egy ugyanolyan színvonalú, fergeteges Pikniket szervezni, de hogy ezt az újat is el kell engednünk, ez nagyon nehéz. Egy kicsit szomorkodunk még és utána teljes gőzzel nekikezdünk a jövő évi Piknik szervezésének, megpróbálunk, akit csak lehet visszahozni az idei fellépőkből és kárpótolni Titeket egy fergeteges fesztivállal ezért a sok idei bizonytalanságért.

Köszönjük mindenkinek, akik hisznek bennünk és nem akarták eddig sem visszaváltani a jegyüket, megelőlegezve nekünk a bizalmat, reméljük most is sokan támogattok majd minket ilyen formában is! Nagy segítség, ha utalványként akarjátok felhasználni jegyeiteket, mert ezzel hozzájárultok a jövő évi Piknik méltó színvonalú megrendezéséhez. Akik bizonytalanok, természetesen visszaváltjuk jegyeiket, erre vonatkozólag figyeljétek majd a honlapot és a közösségi média felületeinket, hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Köszönjük hogy idén (is) velünk voltatok, továbbra is MARADJATOK VELÜNK! ❤️

Mit is mondhatnánk…

Mit is mondhatnánk, eljött ez a nap is. Vérzik a szívünk, annyira vártuk a találkozást, hogy újra együtt legyünk a Balaton parton…

Mit is mondhatnánk, 2020 egy szörnyű év volt, de Mi lassan egy éve állandóan azon dolgoztunk, hogy ez egy olyan fesztivál legyen, ami minden tekintetben egy felejthetetlen élmény lesz. Rengeteg fejlesztéssel, meglepetéssel készültünk, amik ebben az évben már csak álmok maradnak…

Mit is mondhatnánk, szervezői csapatunk ebben a bizonytalan, kilátástalan és lélektépő helyzetben is küzdött, de most vesztettünk, nagyon… Súlyos csapás a rendezvénynek, munkatársaiknak és vállalkozásunknak az idei fesztivál kimaradása… Nem ‘’csak’’ anyagilag, hanem lelkileg is…

Ezúton szeretnénk megköszönni, támogatóinknak, szponzorjainknak, kollegáinknak, a rengeteg fellépő zenekarnak, művésznek, előadónak, minden alvállalkozónknak, hogy kitartottak eddig, mellettünk. Nélkületek nem ment volna, még ennyire sem…

Legfőképp pedig Nektek köszönjük, elmondhatatlanul sokat jelentett az, hogy az elmúlt félévben folyamatosan bíztattatok minket, érdeklődtetek, bizalmat szavaztatok nekünk. Mindig sokat gondolunk rátok, de ebben a szörnyű évben, még jobban hiányoztok!

Barátaink! Kis türelmet kérünk, egyelőre a ‘hogyan tovább?’ kérdés kört járjuk körbe…Megnyugtatunk mindenkit, hogy az elővételben megváltott jegyek nem vesznek kárba. Erről, hamarosan kiadunk egy közleményt!

Vigyázzatok magatokra,

Barátsággal,
TÁBOR Team 2020