Balatoni Jegesmedvék hideg vizes fürdőzése a strandon

A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület is részt vesz az eseményen.

Alsóörsön fürdenek a mintegy negyventagú és már az egész országot képviselő Balatoni Jegesmedvék március 9-én, ebben állapodott meg Hebling Zsolt polgármester, Ferenczy Gábor alpolgármester és Pribék István, a jegesmedvék alapítója, a község strandján. A megbeszélésen részt vett Molnár Katalin, a fürdőhely vezetője is.

Üdvözölte Alsóörs és a strand vezetése azt, hogy Pribék István irányításával a Balatoni Jegesmedvék hideg vizes fürdőzéssel népszerűsítik a téli Balatont és a községet, a strandot, nem beszélve az egészség megőrzéséről, az immunrendszer erősítéséről, a frissességről, amit ad ez a kivételes élmény, illetve a hideg vizes csobbanás. Az alsóörsiek örömmel beszéltek arról, hogy a jegesmedvék pezsgést visznek a téli csöndbe és nyugalomba a strandon, mert ott a fürdőzést más programok is kiegészítik majd. Így lehet egyebek mellett lángost enni, fagyizni, ahogy az nyáron szokás. Alsóörs önkormányzata forró italokat is kínál a strandon, és a különleges programot reményeik szerint sokan felkeresik majd március elején.

Pribék István örömmel beszélt arról, hogy a Fürödjük körbe a Balatont télen! elnevezésű kampány, amit a Balatoni Kör javasolt, Alsóörsön folytatódhat. A jegesmedvék heti rendszerességgel, minden szombaton délelőtt Balatonalmádiban, a Budatava strandon fürdőznek – írja a veol.hu.Időpont

2024.03.09 10:00 - 11:30

Helyszín

8226 Alsóörs, Községi strand

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu