Bagossy Piknik 2024

Június 21-22-én a Bagossy Brothers Company egy biciklitúra keretein belül ellátogat Felsőörsre is, ahol a koncert mellett számos programra lehet számítani.

Nyáron öt szakaszra bontva a Bagossy Brothers Company körbebiciklizi a Balatont. Minden szakaszhoz tartozik egy koncert és ezek között lesz egy, Felsőörs, ahol 2 napos pikniket tartunk, a zenekar aktív részvételével.


Ez a hétvége úgy fog kinézni, hogy pénteken fél 10-től gyülekezünk Akarattyán a Peter’s Terrace parkolójában. Innen 10 órakor elindulva tekerünk át közösen Alsóörsre, a strand parkoló mögötti nagyparkolóba. Azért nem egyből Felsőörsre, mert egyrészt a hegy miatt kicsit erős lenne, másrészt Alsóörsön van infrastruktúra a strandon, mosdók, büfék stb. és persze ott a Balaton is.
A piknik mindkét napja 15 órakor kezdődik. A fellépők között ott lesz többek között a Dreamflow, a 4S Street, Dorogi Peti és természetesen 2 különböző hangulatú és tematikájú koncerttel mi magunk is. Így pénteken este egy ülős, bensőséges, tábortűz körüli zenélés lesz, míg szombaton este bevesszük a Nagyszínpadot. A részletes program hamarosan érkezik, de fontos hangsúlyozni, hogy nem csak koncertek, hanem kvíz, pódiumbeszélgetés, és számtalan egyéb program vár benneteket.


Igyekszünk úgy belőni a létszámot, hogy szellős, családias esemény legyen belőle, lehessen ledobni pokrócot, lehessen járkálni, találkozni beszélgetni. Lesz természetesen gyereksarok, animátorok, lehet behozni sporteszközt, frizbit, labdát, tollast stb. Mindkét nap a zárás éjjel 1 órakor lesz. A területen természetesen a programok mellett lesz étel-ital, remek borok, kiváló cseh kézműves sörök, streetfood, szóval remélhetően minden adott lesz egy jó mulatsághoz.
Zárásképpen, hogy mindenki tudjon tervezni, ezek lesznek a biciklis szakaszok és persze a koncertek helyszínei is.

  • Június 14. Balatonboglár - Kőröshegy
  • Június 21. Balatonakarattya - Alsóörs
  • Július 13. Alsóörs - Szigliget
  • Július 20. Szigliget - Balatonboglár
  • Szeptember 22. Kőröshegy - Balatonakarattya.


A belépés 10 éves korig ingyenes.

Jegyeket, bérleteket ide kattinva tudtok venni!

Időpont

2024.06.21 15:00 - 06.23 01:00

Helyszín

8227 Felsőörs, Pocca Dűlő

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu