Hétvégi élményfestő workshop Lovason

LÉGY MŰVÉSZ EGY NAPRA!
Programunkat legfőképp azoknak ajánljuk, akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra, de vágyat éreznek magukban az alkotásra. Szeretnének egyedit alkotni, nyitottak az újszerűre.

Mindenkit szeretettel várunk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség, szükséges viszont lelkesedés és nyitottság.
A program során festőművész oktatónk folyamatos segítsége biztosítja mindenki számára, hogy sokat tanuljon, megtudjon műhelytitkokat és a végén saját művel térhessen haza.
A téma kiválasztása eredeti, mai, friss, igyekeztünk a könnyed nyári hangulathoz és a Balaton közelségéhez hangolódni. A meghirdetett "heavy gel" technika, még a festészetben járatos alkotók számára is új. Érdekes, rendkívül dinamikus és impozáns festményeket lehet készíteni vele. A technika elsajátítása után, a tudást otthon is kamatoztathatjuk.
A kellemes hangulatot a program házigazdája, a Balaton közelében, Lovas Kikötő és annak rendezvényterme a Kikötő HUB biztosítja egy iced latte kíséretében .
A workshop kiegészítője lehet egy hétvégi, balatoni kalandnak, remek érzés a kikapcsolódás mellett aktívan alkotni és egy saját készítésű festménnyel hazatérni.
12 éves kortól bárkit szeretettel várunk!
IDŐPONT: 2024. július 6. 10.00 (A program nagyjából 3 órás.)
ÁR: 14 000 Ft/ fő.
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét és egy kávét.
Jelentkezni e-mailben lehet: manzart.rajziskola@gmail.com
A regisztráció 7.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amit visszalépés esetén nem áll módunkban visszafizetni, de a Rajziskola egy másik programján felhasználható.
A fennmaradó összeget a workshop kezdetekor kérjük szépen készpénzben kifizetni.
A program minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul. Nem megfelelő számú jelentkező esetén, a befizetett előleget visszatérítjük.
Helyszín: Helyszín: Lovas Kikötő (Balaton északi part) 8228 Lovas, Fő utca 19.

Időpont

2024.07.06 10:00 - 13:00

Helyszín

8228, Lovas, Fő utca 19.

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu