Kökény Attila & Rakonczai Viktor /Ébredés koncert/

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az AMFI 3. születésnapját egy igazán különleges eseménnyel ünnepeljük meg!

Szeptember 14.
FONTOS információ!
A szeptemberi változékony időjárás miatt fel kell készülnünk az esetleges viszontagságokra is. Rossz idő esetén a koncert szeptember 17-én, kedden lesz megtartva, és az előre megvásárolt jegyek erre a napra is érvényesek maradnak.


Ezen az estén fantasztikus fellépők várnak benneteket:

Az esemény fő attrakciója Kökény Attila és Rakonczai Viktor "Ébredés" koncertje lesz.
Kökény Attila egy rendkívül sokoldalú énekes és zongorista, aki 2010-ben robbant be a köztudatba a "MEGASTÁR" tehetségkutató műsorban. Ebben az évben az év hangjának választották, ami kiemeli kivételes tehetségét és népszerűségét. Azóta számos sláger fűződik a nevéhez, és ma már a magyar zenei élet meghatározó alakja. Attila érzelmes előadásmódja és varázslatos hangja minden koncertjén elbűvöli a közönséget, egyedülálló élményt nyújtva hallgatóinak.
Rakonczai Viktor ARTISJUS és EMeRTon-díjas magyar zeneszerző, zenei producer, zongorista. Sorsuk és egyben első találkozásuk 2011-re nyúlik vissza, amikor Attila Megasztár utáni első szólólemezéhez keresett szerzőket és dalokat. A lemez címadó dalát, a "Nincs semmi másom"-at Viktor készítette, ahogy több tucat egyéb hazai sláger is az ő nevéhez fűződik. Néhány Viktor által írt dal a teljesség igénye nélkül: "Motel", "Mindhalálig mellettem", "Szerelem miért múlsz", "Őrizd az álmod", "Nincs semmi másom".

Az est folyamán még további szuper fellépépők várnak ránk:

Péterfi Kinga jazz énekes lélegzetelállító előadásával varázsolja el a közönséget. Kinga különleges hangja és előadásmódja igazi zenei csemegét ígér mindazoknak, akik szeretik a jazz műfaját.
Kovács Sára Dizna a Liszt Ferenc Zeneakadémián mester szakon végzett klasszikus fuvolaművészként. A fuvola mellett több különféle fúvós hangszeren játszik, pl.: japán shakuhatsi, indiai bansuri, ausztrál didgeridoo, melodika, kínai dizi fuvola, kaval, indián furulya, török ney, valamint énekesként és vokalistaként is működik. Missziójának tartja az improvizációs zene és a különböző égtájak stílusainak ötvözése mellett az intuitív zenélést, melyben előadó és hallgatóság kölcsönös áramlásban hozza létre a hangok kibontakozását.
a koncertet követően DJ Cserhalmi György gondoskodik a retro zenék szerelmeseinek a fantasztikus hangulatáról! György a hazánk egyik ARTISJUS életműdíjas dj-e, aki válogatott sláger zenékkel repít minket vissza a múltba, garantálva, hogy a régi kedvencek újra életre kelnek!
Ne hagyjátok ki ezt a különleges születésnapi eseményt, amely garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idei nyarat!

Kapunyitás: 18:00

Előkoncert 19:00-20:00

Ébredés Koncert kezdete: 20:00-21:20

DJ Cserhalmi György: 21:30-02.00

FONTOS információ!

A kedvezményes elővételes jegyek szeptember 1-ig korlátozott számban, 7000 Ft-os áron vásárolhatók meg, így érdemes mielőbb beszerezni őket. A jegyek ezt követően 8000 Ft-ért, a helyszínen pedig 9000 Ft-os áron lesznek elérhetők. Ne hagyja ki a kedvezményes jegyvásárlás lehetőségét!

Szeretnénk külön felhívni a figyelmeteket a rendkívül limitált számban elérhető VIP jegyekre. VIP vendégeink számára exkluzív parkolási lehetőséget biztosítunk, és a rendezvényt egy különleges, teraszos területről élvezhetik, amely saját italpulttal és mosdóval van felszerelve. A VIP jegyek ára 12.000 Ft.

Jegyek: https://amfi.city-pay.hu/shop/?ap=15

Kedves Alsóörsi Lakosok!

Különleges hírünk van számotokra: Alsóörsi lakosok részére, a rendezvény napján, lakcímkártya bemutatásával a jegy mindössze 3000 Ft-ba kerül. Ehhez egy rövid regisztráció szükséges az alábbi linken: https://forms.gle/88k7ZgvGffFvBwwV9

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Időpont

2024.09.14 18:00 - 02:00

Helyszín

8226 Alsóörs, Varázserdő utca 3.

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu