Stratégiai tervezés képzés civil szervezeteknek

„Kedv, szokás és forrás” – ez a három dolog, ami gyakran útját állja egy szervezetben a stratégiai működésnek, azaz annak, hogy a csoport fenntartható módon dolgozzon a közös célért.

A rendszeres stratégiai tervezés segít abban, hogy célirányosan működjön egy szervezet, hogy ledobja a kiüresedett, már terhes szokásokat, hogy fejlődjön és sikereket érjen el a csoport és hogy motiváltak maradjanak a tagok.

A képzésen ilyen kérdésekre keresünk válaszokat:
  • Hogyan alkossunk szervezeti stratégiát?
  • Milyen jelentősége van a társadalmi víziónak a tagok számára?
  • Hogyan lehet a szervezet hosszú távú céljait követni a gyakorlatban?
  • Hogyan építsd be a rendszeres közös tervezést a csoportod életébe?

Hol?

Lovas Kikötő bérelhető rendezvénytermében a Kikötő Nappaliban

Mikor?

2024. október 26. szombat 10.00-18.00

Jelentkezz egyénileg (kérjük, ne szervezetenként) ezen a jelentkezési lapon 2024. október 19-ig!

Kiket várunk?

Erre a képzésünkre érdekvédő szervezetek, társadalmi mozgalmak képviselőit és civil szervezetek tagjait várjuk, akik szeretnék, ha a szervezetüknek lenne világos víziója rövid, közép és hosszú távú céljairól, kidolgozott stratégiája ezeknek a céloknak az eléréséhez, és szeretnék beépíteni a rendszeres stratégiai tervezést a szervezetük életébe.
Minden csoportból legalább 2 ember jelentkezését várjuk, mert ha több fő vesz részt egy szervezetből, akkor könnyebb beépíteni a képzésen megszerzett tudást a csoport működésébe.

Miért gyere el?
  • Gyakorlati képzés, ahol már a tanulás során tudod fejleszteni a csoportod stratégiáját és megoldásokat találni a szervezeti problémákra.
  • Sokszínű és támogató csoport, akik hasonló helyzetben vannak, így egymást segítve terveznek és tanulnak
  • Tapasztalt képzők, akiktől személyre szabott segítséget és visszajelzést kapsz


„Térj vissza az alapokhoz, hogy előrébb juss! Elengedhetetlen minden civil szervezetnek.” – korábbi résztvevő
A képzést tartják: Kertész Anna (TASZ; Közélet Iskolája – Stratégiai Tervezés Kollektíva), Végh Panni (Artemisszió Alapítvány; Közélet Iskolája – Stratégiai Tervezés Kollektíva)
Ez a képzés a Lovas Kikötő táj-érték-közösség és a Közélet Iskolája együttműködésében, annak Országszerte programja keretében valósul meg. Ha érdekelnek további képzések és programok szervezetépítés, társadalmi változás és érdekvédelem témában, akkor látogass el a Közélet Iskolája honlapjára!

Kapcsolat: www.kozeletiskolaja.hu, info@kozeletiskolaja.com, 06209571610

#kozosertekeink, #CERV
A projekt az Európai Unió „Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” (CERV) programjának támogatásával valósul meg. Az Európai Bizottság támogatása nemjelenti a projektben megvalósított tevékenységek tartalmának jóváhagyását, amely kizárólag az azt megvalósítók álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bármineműfelhasználásáért.

Időpont

2024.10.26 10:00 - 18:00

Helyszín

8228 Lovas, Fő utca 19.

További rendezvények

+36 87 575 000; +36 70 371 8501 • info@balatonriviera.hu